Referenser

 

”Jag har under många år haft förmånen att samarbeta med Anna, dels som mentor och som samarbetspartner i hennes roll som egen företagare. Anna står för professionalism kombinerat med stor värme, engagemang och klokskap. Anna har den stora förmågan att kombinera sin varma personlighet med ett driv och en affärsmässighet som gör att hon lyckas med att driva både processer och människor framåt. Det är med stor glädje

och värme jag ger de allra bästa rekommendationer till Anna.”

 

Ingrid Wennberg

 

”Anna är en fantastisk coach och hon såg till att jag fann vad jag ville och fick styrkan att prova. Ett otroligt stöd i ett framåtskridande arbete!”

 

Ritva Rosenbäck

"Jag hade förmånen att jobba med Anna under 2016/17. Med sitt lugn, sitt engagemang, sin positiva attityd och sin målmedvetenhet var Anna ett ovärderligt stöd för mig i den process jag gick igenom; hon arbetade systematiskt och strukturerat, hon lyssnade och coachade mig, men vågade också vara tuff och utmana. Letar du efter ett externt stöd för din egen del eller för din personal? Då kan jag varmt rekommendera dig att kontakta Anna!"

 

Mårten Olausson

 

"Jag har haft förmånen att få arbeta tillsammans med Anna under en tid då jag sökte nya utmaningar i arbetslivet. Den professionalitet Anna uppträder med i kombination med hennes gedigna erfarenhet gör att man genast får ett mycket stort förtroende för henne. Genom sitt stora engagemang hjälpte Anna mig att på ett strukturerat, och i flera fall positivt utmanade sätt, identifiera mina styrkor och ta fram de verktyg jag behövde för att hitta min nästa yrkesut-maning. Arbetet med Anna resulterade inte bara

i ett nytt inspirerande jobb utan gav mig även insikter och lärdomar på det personliga planet som jag kommer ha glädje av resten av livet. Jag ger Anna mina allra varmaste rekommendationer och kommer själv att arbeta tillsammans med henne igen om och när tillfälle ges."

 

Niclas Landin

Jag kom i kontakt med Anna i samband med ett Outplacement program som jag erbjöds av min tidigare arbetsgivare. Anna hade direkt förmågan att inge lugn i en turbulent situation och gav mig verktygen jag behövde för att kunna blicka framåt, hitta mig själv och fokusera på att hitta jobbet som var rätt för mig.

Genom Annas vägledning fick jag förmågan att sätta ord på mina styrkor och hjälp med att förstå vilket sammanhang som passar mig bäst. Anna utmanade mig att tänka större, var ett fantastiskt bollplank och en ständig källa till nya intressanta frågeställningar som fick mig att växa som människa.

Med ett otroligt engagemang och aldrig sinande energi hjälpte hon mig att stå rakare i ryggen, få ökad självinsikt och som resultatet av det hitta det rätta jobbet för mig. Jag kan varmt rekommendera Anna till den som behöver en karriärcoach och till företag som söker en Outplacement coach utöver det vanliga.

 

Kim Hedberg

© Anna Nilsson Karriärplanering och Outplacement AB 2018

Start  •  Karriärutveckling   •   Outplacement   •   Karriärplanering   •   Ledarcoaching   •   Om Anna   •   Referenser   •   Kontakt